Organizăm evenimente


Festive / Private

&

Corporate


Festive / Private


Locul perfect pentru o nuntă fabuloasă, o petrecere efervescentă sau o aniversare specială, sala de evenimente are o capacitate de 400 de locuri și un design elegant, ce îmbină elementele arhitecturale neoclasice cu un decor victorian. Pentru evenimentele organizate de noi, vom pune la dispoziţie un meniu inovativ all-inclusive, în care băuturile vor fi incluse în preţul oferit.
Alegeți Siel Resort și beneficiați de serviciile personalizate ale unei echipe profesioniste, care va avea grijă ca totul să se desfășoare conform cerințelor dumneavoastră.


Corporate


Dacă sunteți în căutarea unei săli de evenimente business/corporate, cu dotări moderne, ce poate fi personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră, Siel Resort este alegerea potrivită. Cu o capacitate de 400 de locuri, sala de evenimente este potrivită pentru orice tip de eveniment business.
Alegeți Siel Resort și beneficiați de serviciile personalizate ale unei echipe profesioniste, care va avea grijă ca totul să se desfășoare conform cerințelor dumneavoastră!

Organizează acum un eveniment
alaturi de noi